sinds 1933

nooit ingehaald door de tijd
Wij hebben
0

jaar ervaring
in maatwerk

Over ons

In uw eigen omgeving bent u op uw best. Wonen is immers leven zoals u dat wilt. Daarbij hoort het interieur dat bij u past. Ecker Interieur produceert exclusieve maatwerk interieurs en keukens toegespitst op uw specifieke wensen. Allemaal topklasse en gemaakt in onze eigen werkplaats door ervaren meubelmakers.

Uw interieur is ons vakmanschap. Uw woonwensen zijn onze leidraad van het ontwerp tot en met de realisatie. Ontdek Ecker Interieur. Bekijk de voorbeelden op deze website en neem gerust eens contact met ons op. Wij verwelkomen u graag in onze showroom.

Onze specialisten

Thomas Ecker

Ontwerp & Projectbegeleiding

Franklin van Bokhoven

Werkvoorbereiding

Leopold Ecker

Leopold Ecker

Productie & Montage

Levy Graafland

Productie & Montage

Jan van der Meis

Jan van der Meijs

Ontwerp & Projectbegeleiding

David van den Anker

David van den Anker

Productie & Montage

Stan van den Brand

Werkvoorbereiding

Max van Gorp

Max van Gorp

Productie & Montage

Sebastiaan Heeffer

Productie & Montage

Tobias Vos

Werkvoorbereiding & Productie

Cas Vughts

Cas Vugts

Ontwerp

een klein stukje

geschiedenis

1933

Jet en Jozef

De Oostenrijkse meubelmaker Jozef Ecker en zijn Waalwijkse vrouw Jet Ecker-Blom starten hun eigen bedrijf. De kern: Het maken van klassieke ambachtelijke maatwerkmeubelen. Ecker Interieur is geboren.

1950

In de jaren ‘50 werd de showroom aan de Grotestraat in Waalwijk een feit. De combinatie van maatwerk kasten en keukens, gordijnen/stoffering en het leveren van zitmeubilair maakte Ecker tot een ware totaal leverancier voor particuliere opdrachtgevers.

1970

In de jaren ‘70 kwamen Leopold en Ineke Ecker aan het roer te staan. Zij moderniseerden het bedrijf en werden voorloper op het gebied van modern designmeubilair. Nog altijd was het produceren van maatwerkkasten en -keukens in eigen huis een absolute meerwaarde t.o.v. andere interieurzaken.

1999

1999 werd het jaar van een belangrijke ommekeer. Er werd verhuisd naar de Eerste Zeine. De detailhandel verdween. We keerden terug naar waar het allemaal mee begon: Het ontwerpen en produceren van maatwerk keukens en interieurbouw. Alles custom made

2004 | heden

De derde generatie klopte aan. Na zijn opleidingen aan het Hout- en meubileringscollege en de Jan des Bouvrie Academie nam Thomas Ecker het roer over. Ecker groeide uit tot een absolute specialist op het gebied van high-end maatwerk keukens en interieurs voor de particuliere sector.