sinds 1933

nooit ingehaald door de tijd
Wij hebben
0

jaar ervaring
in maatwerk

Ons verhaal

In uw eigen omgeving bent u op uw best. Wonen is immers leven zoals u dat wilt. Daarbij hoort het interieur dat bij u past. Ecker ontwerpt en produceert exclusieve maatwerk interieurs toegespitst op uw specifieke wensen. Allemaal topklasse en handgemaakt in onze eigen werkplaats door ervaren meubelmakers.

Uw interieur is ons vakmanschap. Uw woonwensen zijn onze leidraad van het ontwerp tot en met de realisatie. Ontdek Ecker Interieur. Bekijk de voorbeelden op deze website en neem gerust eens contact met ons op. Wij verwelkomen u graag in onze showroom.

Onze specialisten

Thomas Ecker

Ontwerp Studio & Projectbegeleiding

Mayke Heling

Ontwerp Studio & Projectbegeleiding

Franklin van Bokhoven

Werkvoorbereiding

Tobias Vos

Werkvoorbereiding

Sophie Mulders

Ontwerp Studio

Jaimie van Wijk

Productie & Montage

Koen van Alphen

Productie & Montage

Sebastiaan Heeffer

Productie & Montage

Eelco van der Meijden

Productie & Montage

Pepijn Verhoeven

Productie & Montage

Leopold Ecker

Productie & Montage

Daan van Weert

Productie & Montage

David van den Anker

Productie & Montage

Teun Verhoeven

Productie & Montage

een klein stukje

Geschiedenis

1933

Jet en Jozef

De Oostenrijkse meubelmaker Jozef Ecker en zijn Waalwijkse vrouw Jet Ecker-Blom starten hun eigen bedrijf. De kern: Het maken van klassieke ambachtelijke maatwerkmeubelen. Ecker Interieur is geboren.

1950

In de jaren ‘50 werd de showroom aan de Grotestraat in Waalwijk een feit. De combinatie van maatwerk kasten en keukens, gordijnen/stoffering en het leveren van zitmeubilair maakte Ecker tot een ware totaal leverancier voor particuliere opdrachtgevers.

1970

In de jaren ‘70 kwamen Leopold en Ineke Ecker aan het roer te staan. Zij moderniseerden het bedrijf en werden voorloper op het gebied van modern designmeubilair. Nog altijd was het produceren van maatwerkkasten en -keukens in eigen huis een absolute meerwaarde t.o.v. andere interieurzaken.

1999

In 1999 verhuist Ecker naar het oude Nonnenklooster op de Eerste Zeine in Waalwijk. De detailhandel werd op een lager pitje gedraaid. Het bedrijf legt de nadruk weer op waar het in de jaren ’30 allemaal mee begonnen is: Het ontwerpen en produceren van maatwerk keukens en interieurbouw. Alles custom made

2004

De derde generatie klopte aan. Na zijn opleidingen aan het Hout- en meubileringscollege en de Jan des Bouvrie Academie nam Thomas Ecker het roer over. Ecker groeide uit tot een absolute specialist op het gebied van high-end maatwerk keukens en totaal-interieurs voor de particuliere sector.