wij zorgen voor een uniek

Ontwerp

HET ONTWERPEN VAN UW DROOM INTERIEUR

In onze eigen ontwerpstudio vertalen wij al uw interieurwensen naar een persoonlijk plan.

ONZE AANPAK

Dankzij de kracht om ambachtelijkheid te combineren met actuele designtrends kunnen wij iedere ruimte voorzien van een uniek interieur. Onze designers kunnen uw complete interieurontwerp van A tot Z vormgeven.

Pas als u helemaal tevreden bent met de ideeën gaan wij aan de slag om die wensen werkelijkheid te laten worden. Hierbij kunnen wij indien gewenst de gehele projectbegeleiding op ons nemen. Denk daarbij aan het aanleveren van een technische werkomschrijving richting aannemer t.b.v. een concrete offerteaanvraag en het uitwerken en bewaken van budgetten en planning. Ecker staat zo garant voor het totale pakket, van de eerste schets tot en met de laatste laklaag.

ONTWERP PROCES

Bij Ecker kunnen we alle facetten van uw interieurontwerp op ons nemen: de totale lay-out, lichtplan, keuken- en meubelmaatwerk, kleur- en materiaaladvies, los meubilair en zelfs het stylen op locatie. We onderscheiden hierin verschillende fasen:

Fase Een betreft het lay-out ontwerp. Aan de hand van sfeerimpressies, moodboards met materialen en plattegronden krijgt uw interieur vorm.

Fase Twee betreft het uitwerken van uw interieur. Na goedkeuring en afronding van fase 1 (lay-out) worden uw interieur onderdelen als het meubelmaatwerk, het concept lichtplan en de kleur- en materiaalstaat geheel uitgewerkt.

In Fase Drie worden de losse meubels, losse armaturen en stoffering definitief vastgelegd.

Deelopdrachten behoren ook tot de mogelijkheden. Hiervoor bepalen we samen met de opdrachtgever wat de werkzaamheden gaan worden.

EIGEN ONTWERP

Wanneer u zelf al een idee of schets klaar hebt liggen, zetten wij dit om naar een werktekening en een passende offerte. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en krijgt u precies hetgeen u voor ogen had. Daarnaast werken wij ook graag samen met andere binnenhuisarchitecten.

EEN GREEP UIT DE PROJECTEN

Enkele van de opgeleverde projecten door Ecker Interieur

Ontwerp | Villa 't Gooi

PROJECT TILBURG

PROJECT WAALWIJK

Villa Amsterdam | Keuken

PROJECT AMSTERDAM